Tallin ylinen


Tallirakennuksen vanha ylinen on palvellut vuosikymmeninä maatilan eri käyttötarkoituksissa. Nyt maalaistunnelmaa täynnä oleva ylinen on viime vuosien mittaan kokenut täydellisen remontoinnin, ja kauttaaltaan uudistettu ylinen on vattu kesällä 2015 asiakkaiden käyttöön kurssi- ja majoitustilaksi, sekä ulkopuolisille vuokrauskäyttöön esimerkiksi kokous- ja tyky-päiville! Ylinen on käytössä kesäkautena sekä lämpimillä keleillä keväisin ja syksyisin. Avarat tilat soveltuvat parhaiten 10-20 -hengen ryhmän käyttöön. Majoitustiloina ne palvelevat kuutta henkeä. Ruokailuryhmän suuresta päätyikkunasta avautuu näkymä tallin pyöröaidalle, josta pääsee seuraamaan vaikkapa hevosen maastakäsittelyä. Käytössä ovat myös biljardipöytä, taulu-tv, jääkaappi sekä mikro. Lisämukavuutta tuo remontoitu sisä-wc.

Huomioithan, että yliselle vievät rappuset ovat jyrkähköt, jonka vuoksi ne eivät valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille henkilöille. Ylisen lisäksi asiakkaiden käytössä on tallitupa sekä vuokrauskäyttöön vuokramökki Hiekkaranta, jonka miljööseen voit tutustua vuokrahuvila-sivulta!

Vuokraamiseen voidaan sisällyttää myös toimintaa hevosten parissa, kuten kurssimuotoista opetusta tai talutusratsastusta. Kiinnostuessasi ylisen vuokraamisesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja pyydä tarjous! Tervetuloa nauttimaan aidosta vanhan ja uuden maalaishengen tunnelmasta!