Muu toiminta

Talli järjestää tilauksesta myös erikoisempia ratsastuspalveluita esimerkiksi polttariryhmälle tai syntymäpäiväsankarille. Myös esimerkiksi työhyvinvointiryhmät, pienet koululaisryhmät ja kansainvälisemmätkin vieraat ovat tervetulleita tutustumaan tallin ja viljelystilan arkeen.

Polttari- ja syntymäpäiväratsastukset

Etsiessäsi unohtumatonta tapaa viettää vaikkapa omasi tai ystäväsi polttarit, talli järjestää tilauksesta räätälöityä polttariratsastuksia niin morsiamelle, sulholle tai vaikkapa koko ryhmälle! Ratsastus on oiva ohjelmanumero myös muihin juhliin, kuten syntymäpäiville tai yritysten illanviettoon. Ratsastusta pääsevät kentällä kokeilemaan kaikki halukkaat, ja myös kokemattomat uskalikot talutusratsastuksessa. Ratsastuksen jälkeen juhlaporukka voi halutessaan jatkaa iltaa myös tallin vuokramökki Hiekkarannalla. Kysy ratsastuksen hinnoittelua ryhmäkoon mukaisesti.

Ryhmävierailut tallille

Otamme vastaan ryhmiä instituutioista, järjestöistä sekä kouluista tutustumaan suomalaisen viljelystilan ja ratsastustallin arkeen ja elämään. Vierailuun voidaan sisällyttää myös talutusratsastusta sekä vuokramökin käyttö vaikkapa evästuokion pitoon. Vuosien varrella talli on saanut vierailijoita Nepalista ja Mongoliasta saakka. Tallin puolesta opastuskielenä suomi ja sopimuksen mukaan englannikielinen tulkkaaja. Kysy lisää sähköpostitse tai puhelimitse!